Lidia Buble lansează o poveste muzicală dedicată iubirii: „Tu”

Lidia Buble lansează „Tu”, o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are față de jumătatea sa. Cu un videoclip desprins dintr-un film romance, în regia lui Iura Luncasu, frumoasa artistă joacă rolul unei „girl nextdoor” foarte timide, care reușește să treacă peste orice obstacol pentru dragoste. Piesa a fost compusă și produsă în studiourile Famous Production și lansată alături de Cat Music. Versurile piesei sunt o declarație de iubire și mulți dintre admiratorii cântăreței se vor regăsi în emoționanta poveste.
„De ce să fie greu să zici «te iubesc»? De ce să te complici atunci când vrei să spui «mi-e dor»? De ce să cazi în false idei ale spiritului când poți, atât de simplu, să-i marturisești că-ți lipseste tare atunci când nu se amestecă, pentru putin timp, cu aerul tău. Natural, organic, simplu. Acestea sunt ingredientele mele pentru toamnă”, mărturisește Lidia.
Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simțim la fel“, iar în același an ea a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca „Inima nu știe“, „Le-am spus si fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerți“ (feat. Adi Sina) și „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Anul trecut, artista a lansat „Cămașa”, single care s-a menținut în topul celor mai difuzate piese la radio și a adunat peste 33 de milioane de vizualizări pe YouTube. În urmă cu șase luni, Lidia și-a surprins bublișorii cu „Sub apă”, clip care a cucerit publicul din România și care a spart orice tipar, în materie de producție video.
Lidia Buble lansează „Tu”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here