Dramă de ziua ei: soțul și fratele au ars de vii

accident curticiUn tragic accident a avut loc la patru kilometri de orașul arădean Curtici. Un autoturism a intrat într-un stâlp și a luat foc. Pompierii au intervenit și după ce au stins incendiul, au găsit printre fiarele contorsionate două cadavre carbonizate.
Bărbații morți în apropiere de Curtici au fost cumnați. Florin Popovici, în vârstă de 35 de ani era angajat al Companiei de Apă Arad și un pasionat de motociclete. Era ziua soției lui, Cristina. Florin Popovici avea permisul de conducere anulat. Se pare că a condus autoturismul cu viteză, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune pe care efectiv l-a îndoit. Mașina a luat foc și cei doi bărbați au ars de vii. Cumnatul lui Florin Popovici, Ghiță Cădaru, 24 de ani a fost fratele Cristinei. Tânărul a fost pompier la Sântana și a fost apreciat de colegii săi.
Cristina Popovici trăiește o adevărată dramă: de ziua ei, soțul și fratele au ars de vii în propria lor mașină. În urma lui Florin Popovici au rămas doi copii mici, care vor crește fără tată.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here