Șocant: La Vladimirescu, un bărbat a încercat să arunce blocul în aer cu vecini cu tot

Un eveniment șocant a avut loc în această dimineață la Vladimirescu. În jurul orei
05.30 a avu loc un incendiu la un bloc P+2. Pompierii au ajuns la fața locului și au constatat că blocul este în flăcări pentru că un locatar a încercat să-l arunce în aer. „Incendiul a fost ulterior unei explozii provocate în mod intentionat de către proprietarul unuia din cele două apartamente de la parterul blocului. A fost o singură victimă care a fost transportată la UPU, fără probleme deosebite”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad. Au fost verificate toate apartamentele din bloc și s-a constatat că este deteriorat în totalitate doar apartamentul în care a avut loc explozia. „Alte două apartamente au geamuri spate: unul în urma exploziei și celălalt în urma verificărilor efectuate de către pompieri. Toti locatarii s-au autoevacuat”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
Alături de pompierii Detașamentului Arad au intervenit SMURD Arad, SMURD Vladimirescu, un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, echipe de la E-on și Enel. „Incendiul a fost stins în aproximativ 30 minute. Cauza probabilă ”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
Bărbatul care a incendiat blocul are 60 de ani și a consumat băuturi alcoolice. Soția și nepotul său au fost plecați de acasă și supărat pe viață, arădeanul a vrut să se omoare, sărind în aer cu apartament cu tot.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here