Doi bărbaţi au încercat să iasă din România ascunşi în patul din cabina unui TIR

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, au depistat doi cetățeni străini, ascunşi în cabina unui TIR care încercau să iasă ilegal din ţară.
La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pe sensul de ieșire din ţară, un cetăţeanul turc în vârstă de 37 de ani, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor marca Scania şi semiremorca marca Schmitz Cargobull, ambele înmatriculate în Turcia. În urma controlului efectuat asupra TIR-ului, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse în cabina acestuia, în spaţiul destinat odihnei şoferului, două persoane de sex masculin. În cadrul primelor verificări s-a stabilit că cei doi, în vârstă de 25, respectiv 35 de ani, sunt cetăţeni din Iran şi Palestina. Ei au declarat că intenţionau să ajungă într-o ţară din vestul Europei.
Poliţiştii de frontieră efectuează în acest caz cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul turc, respectiv tentativă trecere ilegală a frontierei de stat față de cele două persoane, la finalizarea cercetărilor urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here