Pavel Stratan și Ioana Ignat lansează „Te sărut”

Pavel Stratan colaborează pentru prima oară cu Ioana Ignat și lansează piesa și videoclipul „Te sărut”, o poveste emoționantă ce poate fi întâlnită cu ușurință în viața cotidiană. O coproducție Cat Music, MediaPro Music și Green Eye Music, piesa este compusă chiar de către cei doi artiști și produsă în studiourile GreenEye Music.
Videoclipul, în regia lui Iura Luncașu, redă în imagini iubirea paternă, dar și dragostea dintre doi tineri. Latura sensibilă a lui Pavel Stratan este dezvaluită în cel mai nou proiect al său unde joacă rolul unui tată care luptă pentru fericirea Ioanei, artista ce se pune în pielea unei fiice îndrăgostite.
„Pe Ioana am îndrăgit-o de la prima ei piesă, dar niciodată nu am crezut că voi avea onoarea să lucrăm împreună. Până când ne-am întâlnit la o emisiune și acolo mi-a spus că îi plac piesele lansate de familia Stratan și că a crescut cu ele. La rândul meu, i-am spus că și nouă ne plac foarte mult melodiile ei. Apoi ne-am întâlnit la studio, i-am recitat versurile piesei «Te sărut» și atât ne-a trebuit! Nu reușeam să ajung la jumătatea strofei, că Ioana deja compunea piesa”, mărturisește Pavel Stratan. „Colaborarea dintre mine și Pavel s-a legat foarte natural. Eram împreună cu mai multă lume în studio, mi-a recitat versurile piesei, mi-au plăcut foarte mult și am decis să facem piesa împreună. Am compus linia melodică, s-a făcut producția muzicală la noi în studiourile GreenEye Music și așa a ieșit această frumoasă piesă. Îl apreciez foarte mult pe Pavel, îl urmăresc de când eram mică și mă simt foarte onorată că am ocazia să lucrez cu el”, adaugă Ioana Ignat.
Unul dintre cei mai creativi și originali artiști de peste Prut, Pavel Stratan compune, produce și interpretează de 16 ani. Printre albumele artistului putem aminti pe cel mai important, “Amintiri din copilărie”, lansat în patru volume între anii 2004 și 2011. Cea mai de succes piesă a sa este “Eu beu”, însă Pavel Stratan a colaborat și cu artiști importanți din România, precum CRBL, Jorge și Anna Lesko.
La nici un an de la lansarea primei sale piese, Ioana Ignat a ajuns în topurile muzicale cu piesa „Doar pe a ta” (alături de Edward Sanda), care s-a poziționat pe primele locuri în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de săptămâni în anul 2017. Pe lângă timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este și o foarte talentată compozitoare, majoritatea pieselor lansate de ea aparținându-i. Printre single-urile de succes ale artistei se numără și „Nu mă uita”, care a adunat peste 55 de milioane de vizualizări pe YouTube si „Nu mai e“. Cea mai recenta colaborare este cea cu Tudor Monroe, pentru piesa „Lacrima”, care are aproape trei milioane de vizualizări pe YouTube.
Pavel Stratan și Ioana Ignat lansează „Te sărut”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − eighteen =