IOVA, artista de muzică electro-pop, lansează „Down On My Knees”, cu DJ-ul Paul Damixie

IOVA, artista de muzică electro-pop, lansează „Down On My Knees”, prima piesă în colaborare cu Paul Damixie, DJ-ul internațional cunoscut pentru piesele „Get lost”, „Spanish” sau „Rum & Coke”, single-uri viralizate pe platformele digitale de muzică. Clipul poate fi vizionat pe canalul de YouTube al artistei (https://www.youtube.com/IOVAOfficial), iar piesa este disponibilă pe toate platformele digitale: https://IOVA.lnk.to/DownOnMyKnees.În mai puțin de 24 de ore de la lansare, piesa a ajuns pe locul 33 pe Itunes în Top 200 Tracks Romania all genres chart. „«Down On My Knees» este despre relațiile toxice, despre cum o persoană este în stare să îți facă rău, să te limiteze, să te lege de ea și să te aducă în punctul în care te simți atât de pierdută, încât crezi că nu meriți mai mult, sau că nu o să primești niciodată mai mult”, povestește IOVA. „Down On My Knees” este al doilea single al artistei, după piesa „Be Like Water”, lansată acum două luni. Piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată alături de Cat Music.
IOVA este artist și songwriter HaHaHa Production. Are un mod particular de a simți și exprima muzica, ceea ce o face unică pe piața muzicală din România.
„Ceea ce mă face unic ca artist este modul în care aud și simt muzica, modul în care creierul meu o percepe și felul în care inima mea o simte. Astfel, totul vine firesc: versuri, concept, poveste. Scriu despre multe lucruri, dar toate implică într-o anumită măsură sentimente pe care le-am trăit. Mi-am găsit inspirația în imagini, amintiri, sentimente care sunt ascunse în mine”, spune IOVA.
Mai multe despre IOVA pe:
Facebook https://www.facebook.com/Iovaofficial/
Instagram https://www.instagram.com/iovaofficial/?hl=ro
IOVA și Paul Damixie, „Down On My Knees”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here