Myra Monoka lansează „Drinking About You”

Artista și producătoarea Myra Monoka lansează „Drinking About You”, alături de Cat Music și AM:PM Music. Produsă de Myra si Stas, piesa are un deep-house groove ce se îmbină perfect cu vocea dulce a Myrei.
„«Drinking about you» este un single care se bazează pe faptul că e mult mai ușor să te deschizi în fața crush-ului tău dacă întâi deschideți o sticlă. Păcat, însă, că odată ce ești destul de relaxat să împărtășești lucruri din lumea ta magică, nu prea mai ai sens. Dar, hei, ce poți face?”, spune Myra.
În plus, Myra adaugă: „Stas, cel care a regizat și clipul, are o viziune foarte tare care se potrivește perfect cu viziunea mea. Mi-a arătat proiectele artistice ale lui Fanni Papay și m-am îndrăgostit pe loc, așa că am decis să îi cerem ajutorul”.
Născută în Budapesta, Myra Monoka este o compozitoare și producătoare recunoscută pe plan internațional datorită colaborărilor sale pentru piese ce au intrat în topurile muzicale din Germania și nu numai. Și-a inceput cariera la doar 6 ani, când a învățat să cânte la violoncel, iar la 13 ani, Myra era deja admisă la prestigiosul Conservator Bela Bartok din Ungaria.
Myra Monoka, „Drinking About You”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here