Colaborare inedită: Alexandra Ungureanu și actorul Marius Manole lansează „Iarna mea”

În prag de sărbători, Alexandra Ungureanu lansează împreună cu actorul Marius Manole „Iarna mea”, o poveste magica electro-pop cu un mood urban și elemente din folclor. Muzica este compusă de către artistă, împreună cu Sebastian Lazăr și Vlad Mazarel, textul este scris de Ionuț Petică, iar videoclipul, regizat de către Raluca Netca, este filmat în cea mai mare arhivă de muzică românească a tuturor timpurilor, Electrecord. „Mi-am dorit să mai adaug în repertoriu niște cântece noi potrivite perioadei sărbătorilor de iarnă, care este preferata mea din an. De fiecare dată ascult cu plăcere colindele tradiționale românești sau pe cele din repertoriul internațional, pe care le știe toată lumea, dar parcă e loc și de ceva nou. «Iarna mea» este o poveste de iubire între realitate și magie ce are ca fundal iarna. Ea îl cere înapoi pe iubitul plecat, îi face vrăji de dragoste ce leagă pe vecie. Piesa combină influențe tradiționale, ca linie melodică și text (prelucreaza mitul Dragostelor) cu un sound urban, fresh. Așadar, îi mulțumesc poetului Ionuț Petică pentru acest text minunat! Sunt foarte încântată și onorată de colaborarea cu Marius Manole, e o voce care transmite multă emoție de la respirație până la strigăt, e un artist care mă inspiră foarte mult”, mărturisește Alexandra Ungureanu. „Mă bucur foarte mult că am colaborat cu Alexandra pentru acest proiect, că am putut contribui la realizarea melodiei «Iarna mea» și ca am recitat această poezie urbană”, adaugă Marius Manole.
În urmă cu mai puțin de două luni, Alexandra Ungureanu a lansat „Vântule”, piesă inspirată din experiențele și trăirile personale ale artistei. În aprilie 2018, a colaborat cu Marius Moga pentru „Bate, bate”, single ce explorează un sound future-pop cu subtile influențe etno și recompune o imagine nouă a esteticii autentic românești.
Actor al Teatrului Național București din 2002, Marius Manole a absolvit în 2001 Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași. A jucat în spectacole precum „Un prinț și jumătate”, „Visul unei nopți de vară”, dar și în diferite scurt sau lungmetraje.
Alexandra Ungureanu și Marius Manole lansează „Iarna mea”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here