Mădălina Ignat împreună cu Ioana Ignat și Maria Magdalena Ignat lansează „În căsuța cea săracă”

Trei surori, trei voci și trei timbre speciale – Mădălina Ignat colaborează cu Ioana Ignat și Maria Magdalena Ignat pentru un live session excepțional. Piesa pe care talentata artistă o interpretează alături de surorile sale este un cover după colindul de Crăciun, „În căsuța cea săracă”.
„Acest live session de colind ne-a readus pe meleagurile copilăriei, când mergeam împreună cu tatăl la rude și la prietenii de familie pentru a le vesti nașterea Domnului. Perioada în care tradiția încă era tradiție și ne adunam toată familia – unchi, mătuși, verișori, verișoare și stăteam la povești, iar Moșul venea cu cadouri. «În căsuța cea săracă» este colindul pe care îl cântam și aducea bucurie și amintiri frumoase celor dragi. Și nouă ne-a reamintit cum este să cântăm toate trei împreună”, a declarat Mădălina Ignat.
În vârstă de 21 de ani, Mădălina Ignat a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani. Cu un timbru vocal deosebit, Mădălina a început să cocheteze cu muzica de mică, alături de surorile sale. A studiat chitara și a participat la mai multe festivaluri de muzică folk din țară unde a primit mai multe premii.
La nici un an de la lansarea primei sale piese, Ioana Ignat a ajuns în topurile muzicale cu piesa „Doar pe a ta” (alături de Edward Sanda), care s-a poziționat pe primele locuri în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de săptămâni în anul 2017. Printre single-urile de succes ale artistei se numără și „Nu mă uita”, care a adunat peste 55 de milioane de vizualizări pe YouTube și „De dragul iubirii“. Recent, artista a colaborat cu Pavel Stratan pentru piesa și clipul „Te sărut”, o poveste emoționantă ce poate fi întâlnită cu ușurință în viața cotidiană.
În vârstă de 17 ani, Maria Magdalena Ignat este elevă în cadrul Seminarului Teologic, „Sfântul Gheoghe” din Botoșani, la secția Pictură Bizantină. Pasionată de muzică, Magdalena merge cu pași repezi pe urmele Ioanei și ale Mădălinei. Aceasta apare pentru prima oară cântând alături de surorile sale mai mari în cadrul live session-urilor organizate de către GreenEye Music.
Mădălina Ignat, Ioana Ignat și Maria Magdalena Ignat lansează „În căsuța cea săracă”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here