Bella Santiago, marea câștigătoare X Factor 2018

O seară plină de emoție și lacrimi de fericire: frumoasa filipineză Bella Santiago este marea câștigătoare X Factor 2018 și a premiului în valoare de 100.000 de ruro. Artista a reușit duminică seara să îi cucerească din nou atât pe jurații „X Factor”, cât și pe public cu piesa „Fata verde”, cântată alături de Tavi Colen, dar și cu un mash-up format din cele mai celebre piese ale lui Beyonce.
„În sezonul ăsta am descoperit un om cald, un om cu foarte multe atuuri, un om… Am emoții. Atunci mă opresc și o prezint: Bella Santiago, doamnelor și domnilor!” – Așa o prezintă Delia pe Bella în marea finală. Cântăreața s-a bucurat foarte tare când a aflat că este marea câștigătoarea al celui de-al optulea sezon. „Mulțumesc tuturor celor care m-au votat, nu-mi vine să cred că m-ați votat pe mine. Sunt mândră că sunt româncă, mulțumesc că m-ați apreciat. Nu mă așteptam să câștig pentru că au fost foarte mulți concurenți foarte buni. Mă bucur enorm, iar acest premiu îl dedic fiicei mele”, a declarat în lacrimi Bella.
În vârstă de 28 de ani, Resciebelle Santiago s-a mutat în România în 2016, când s-a facut remarcată în cadrul show-ului „Românii au talent”, prin interpretările excepționale ale hit-urilor „I will always love you”, „Hello” și „Drunk in love”. La începutul anului 2017, artista lansează primul single și videoclip din cariera solo, „Unpredictable”, piesă produsă în studiourile HaHaHa Production, alături de Smiley și compozitori internaționali. Apoi, în septembrie, începe colaborarea cu trupa Jukebox și lansează piese ca „Vocea ta” și „Auzi cum bate”. Anul următor, Bella împreună cu Jukebox participă la Selecția Națională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate” și sunt la un pas de a reprezenta țara la Eurovision.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here