Consilierii liberali vor propune ca un spațiu reprezentativ al Aradului să poarte numele regretatului prof. univ. dr. Aurel Ardelean

Comunitatea arădeană este îndurerată de trecerea în nefiinţă a profesorului Aurel Ardelean, fondatorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, care şi-a dedicat viaţa dezvoltării învăţământului arădean. „Domnul Aurel Ardelean a trăit pentru învăţământ şi pentru Arad, a depus o remarcabilă şi îndelungată muncă în acest sens cu rezultate deosebite. Prin activitatea sa şi a colectivului pe care l-a condus în ultimele decenii, a contribuit nu doar la dezvoltarea învăţământului superior şi al cercetării, ci la dezvoltarea comunităţii locale, prin proiecte educaţionale, culturale şi sociale, prin atragerea la Arad a numeroşi cercetători şi studenţi. Comunitatea arădeană a marcat importanţa personalităţii sale prin acordarea celor mai importante distincţii, inclusiv cea de cetăţean de onoare al Aradului”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.
Consilierii locali ai PNL vor iniţia un proiect prin care un spaţiu public reprezentativ al Aradului va purta numele profesorului Aurel Ardelean, pentru a sublinia importanţa acestei personalităţi pentru viaţa comunităţii arădene.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here