Deputatul Tripa arată eficiența conducerii liberale de la Consiliul Județean Arad: apa de la robinet are aproape același preț ca la alimentara

Trist, dar adevărat: arădenii plătesc prețuri mari la apa potabilă. Florin Tripa, deputat PSD arată că arădenii plătesc pentru apa de la robinet aproape același preț ca pentru cea pe care o cumpără de la alimentara.
Deputatul Tripa spune că de la 1 ianuarie, TVA-ul a scăzut la 9 % pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare. Din acest motiv, prețul apei potabile ar trebui să scadă la Arad. „Consiliul Județean Arad a majorat, în mod nejustificat, în toamnă, aceste tarife. Suntem și acum în situaţia ridicolă şi periculoasă în care cetăţenii judeţului Arad aproape că plătesc mai mult pentru apa de la robinet decât dacă ar a fi să o cumpere de la Alimentara”, a declarat deputatul Forin Tripa. El a explicat că în luna iunie 2017, PSD a formulat un amendament prin care propunea reducerea preţului global la cinci lei şi cincizeci de bani. Dar, acest amendament a căzut la vot. „Ca în multe alte cazuri, maşina de vot a PNL a reuşit să pună pe butuci un proiect în favoarea cetăţenilor din judeţ, unul cu conotaţii directe la buzunarele oamenilor. Nu trebuie să fie un subiect de dispută politică, în condițiile în care o serie de județe au anunțat, deja de ieri, în mod oficial reducerea tarifelor. Cu alte cuvinte, conducerea liberală a CJA nu mai are în cazul de față nici o scuză pentru a nu aduce la un prag suportabil și echitabil serviciile de apă și canalizare în județul Arad”, a declarat deputatul PSD Florin Tripa.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here