Noi serii de cursuri la Camera de Comerţ Arad

Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Arad anunță noi serii de cursuri pentru arădenii care vor să aibă o altă calificare.
În luna ianuarie, Camera de Comert, Industrie şi Agricultură organizează patru cursuri de formare profesională la care se aşteaptă o prezenţă de 100 de persoane:
inspector resurse umane, expert achiziţii publice, manager proiect și responsabil cu protecţia datelor. „Cursul de Inspector resurse umane te va învăţa cum să gestionezi şi să organizezi resursa umană cu care intri în contact. Poţi avea o profesie nouă, frumoasă şi nu foarte grea. Mai poţi să îţi deschizi o mică afacere, să te ocupi de partea de resurse umane pentru întreprinderile mici şi mijloci, poţi să pui bazele unei cariere de succes şi de viitor”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.
Formarea profesională poate fi definită ca o procedură prin care o persoană dobândeşte o calificare atestată şi recunoscută pe piaţa muncii, printr-un certificat sau o diplomă, eliberate conform legislaţiei în vigoare. „Datorită acestor cursuri, persoanele adulte îşi dezvoltă aptitudinile, şi îşi îmbunătăţesc cunoştinţele, îşi ameliorează sau îşi înnoiesc calificarea tehnică sau profesională, participând astfel la dezvoltarea socio-economică şi culturală a comunităţii”, a declarat Carmen Crişan, managerul Centrului de Formare Profesională al CCIA Arad.
Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad – strada Cloșca nr. 5, telefon 0730.188.299.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here