Accident rutier în giratoriul Curtici cu Sântana: un bărbat a murit și alte trei persoane sunt rănite

Sâmbătă dimineața a avut loc un accident rutier la intersecția dintre Curtici și Sântana. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și sunt cinci victime, dintre care una este încarcerată. „Accidentul rutier cu victime este în sensul giratoriu de la Sântana spre Curtici. Intervine echipajul de descarcerare ușoară și echipajele SMURD Arad și SMURD Vladimirescu, cu 13 subofițeri, un medic și un asistent”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad. Șoseaua este blocată pe ambele sensuri de mers.
Bărbatul încarcerat în mașină a decedat. Celelalte victime sunt doi bărbați, unul cu traumatism cranio-facial și celălalt cu traumatism toracic și un copil. Toți trei au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

UPDATE:
„Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit faptul că în aceasta dimineața, în jurul orei 10,50, un bărbat de 62 de ani din Sântana a condus un autoturism pe DJ 792C, din direcția DN 79 înspre Curtici și din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo a pătruns pe contrasens, unde acroșat un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 35 de ani din Nădab. În urma impactului în rezultat decesul conducătorului auto de 62 de ani din Sîntana. Au mai fost răniți ușor trei pasageri din autoturismul acroșat respectiv doi bărbați de 50 și 42 de ani și un minor de 11 ani”, a declarat agent șef adjunct de poliție, Claudia Iuga.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here