Curs de achiziţii publice la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad

În perioada următoare, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează cursul de expert achiziţii publice.
Cursul este de perfecţionare, are în vedere utilizarea SICAP și se desfășoară pe durata a 40 ore, în cadrul cărora se acumulează cunoştințe necesare derulării procedurilor de achiziții publice, se analizează studii de caz, se discută spețe relevante pentru procedura achizițiilor publice. „Cursul este autorizat, cei interesaţi putând să dobandească competenţele necesare pentru obţinerea unui certificat de absolvire eliberat de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, formatorii sunt experţi în achiziţii publice, cu bogată experienţă atât în realizarea achiziţiilor publice cât şi în controlul acestora, practicând zi de zi în acest domeniu”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.
„Acest curs se adresează angajaţilor din departamentele de achiziţii publice, vânzări, juridic, financiar, investiţii, tehnic – membrilor în comisiile de evaluare a ofertelor, reprezentanţilor firmelor private care beneficiază de finanțări europene şi care trebuie să realizeze achiziţii publice conform legislaţiei în vigoare, reprezentanţilor firmelor de consultanţă pentru accesarea de Fonduri Structurale”, a declarat prof. Carmen Crişan, managerul Centrului de Formare Profesională CCIA Arad.
Acte necesare la înscriere: copia cărţii de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), ultima diplomă obţinută – trimise la e-mail: carmen.crisan@ccia-arad.ro, informaţii la telefon: 0730188299.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here