[VIDEO] La Arad, ca în vestul sălbatic: un bancomat a fost aruncat în aer în cartierul Alfa

Foto: Arhiva

În data de 14 ianuarie, în jurul orei 1.30, polițiștii arădeni au fost sesizați că la un bancomat situat pe strada Tunarilor din cartierul Alfa din municipiul Arad a avut loc o explozie. Bancomatul a fost aruncat în aer și a fost distrus.
„Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor care se fac vinovate de comiterea faptei și tragerii la răspundere penală sub aspectul săvârșiriii infracțiunii de furt calificat”, a declarat inspector principal de poliție Lorena Radu.
Maiorul George Pleșca de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a declarat că firma de pază care monitorizează magazinul Carrefour a solicitat intervenția pompierilor la un incendiu la acest supermarket. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că din zona bancomatului iese fum, iar pe jos erau bani. În câteva minute incendiul a fost lichidat. La fața locului au sosit polițiștii care au început cercetările.
În cartierul Alfa locuitorii s-au plâns de mai multă vreme de probleme de siguranța cetățeanului. Ei spun că în apropiere se află celebra stradă a Mărului, iar locuitorii de acolo sunt certați cu legea. Micuții de pa strada Mărului vin și îi bat pe copiii care vin de la școală și le iau banii. Caii și porcii acestora ajung în cartierul Alfa, care a devenit viral pe Facebook, locuitorii glumind că ar putea ca zilnic să dea tag-uri cu aceste animale.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here