Piesa anului 2018 este „Vals”

Lansată la finalul lui 2017, „Vals” este cea mai difuzată piesă din 2018. Conform topului anual integrat cu ciferele oficiale de audiență publicate de Asociația Română de Audiență (ARA), hitul lansat de către Smiley a generat 6668 de difuzări. “Vals”, penultimul single din seria celor 10 confesiuni muzicale pe care artistul le-a oferit fanilor în cadrul proiectului aniversar #Smiley10, a devenit cea mai difuzată piesă la radio, conform Media Forest și a adunat peste 36 de milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul este disponibil pe Spotify: https://goo.gl/2BM4xt si iTunes: https://goo.gl/QPrxHp .
La începutul aceluiași an, Smiley le-a făcut fanilor săi o nouă surpriză și, împreună cu Feli, a realizat un duet emoționant: o variantă specială a piesei “Vals”, ce a depășit deja 33 de milioane de vizualizări pe YouTube.
Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie 2017 cu piesa-manifest „Flori de plastic”, al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de Smiley. A urmat single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a reușit performanța de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și aproape 62 de milioane până în prezent. „Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley își cântă refrenul vietii, „Să-mi fie vară”, „Rara” și „O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, „Pierdut printre femei”, „Vals” și „O poveste” au completat lista de piese lansate în cele zece luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovații care a culminat cu o lansare de album.
Piesa anului 2018 este „Vals”

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here