Bella Santiago, printre finaliștii Selecției Naționale Eurovision 2019

Bella Santiago se numără printre cei 6 finaliști ai selecției naționale Eurovision 2019, aleși de juriul competiței în semifinala care a avut loc duminică seara.
Bella Santiago a cucerit juriul format din Adi Cristescu, Mihai Georgescu (Mita), Crina Mardare, Andy Platon şi Mugurel Vrabete cu piesa „Army of Love” și a fost selectată pentru a merge mai departe în finala Selecției Naționale Eurovision 2019 din 17 februarie, la București. Jurații au apreciat show-ul din spatele piesei „Army of Love”, single compus de Alex Luft și Bella Santiago. „Army of Love” este o piesă care transmite energie și putere, printr-o notă de originalitate dată de versurile în limba engleză și tagalog, melodicitate și rap. „Mulțumesc tuturor pentru tot sprijinul, încurajările, încrederea și dragostea pe care am primit-o de la voi! Este o onoare să am șansa să reprezint România, dar indiferent de ce se va întampla, aș vrea să-i mulțumesc fiecăruia pentru tot. Vă iubesc!”, mărturisește Bella Santiago.
Bella poate fi susținută de către public, prin televot, în finala compeției din 17 februarie. În vârstă de 28 de ani, Resciebelle Santiago s-a mutat în România în 2016. Bella s-a făcut remarcată în cadrul show-ului „Românii au talent” prin interpretările excepționale ale unor piese precum „I will always love you”, „Hello” și „Drunk in love”. La începutul anului 2017, artista lansează primul single și videoclip din cariera solo, „Unpredictable”, piesă produsă în studiourile HaHaHa Production. Apoi, în septembrie, începe colaborarea cu trupa Jukebox și lansează piese precum „Vocea ta” și „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, Bella împreună cu Jukebox participă la Selecția Națională Eurovision 2018. La finalul anului 2018, frumoasa filipineză este desemnată marea câștigătoare X Factor. Artista a reușit în finală să cucerească atât jurații „X Factor”, cât și publicul cu piesele „Fata verde” și „Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce.
„Army of Love”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here