Mihai Fifor îl „lovește” pe Facebook cu programele demarate de PSD pe „pseudo-politicianul PDL Marinel Arghir Iustin Cionca”

Foto: FB

Senatorul PSD Mihai Fifor a răspuns pe contul său de pe o rețea de socializare criticilor pe care președintele CJA, Iustin Cionca, le-a adus la adresa PSD. Fifor a găsit de cuviință, după ce a enumerat rateuri administrative ale conducerii CJA, să prezinte câteva din programele în derulare propuse de PSD.
„Constat că pseudo-politicianul PDL Marinel Arghir Iustin Cionca, care ocupă vremelnic funcția de președinte al Consiliului Judetean Arad, a terminat tot ce avea de facut in judet si acum nu mai poate de grija PSD. Trecând peste faptul că politrucul Cionca se contrazice singur, amintind chipurile un comunicat de presă din anul 2017, deci nu din campania electorală, ci din plină guvernare, va propun să trecem în revistă numai cateva dintre promisiunile încălcate de Iustin Cionca, Gheorghe Falcă sau PNL Arad.
Ne întrebăm și îl întrebăm pe Iustin Cionca, de pilda, unde sunt cele 250 apartamente ANL pentru militari, promise și asumate prin 2010 de colegul său Gheorghe Falcă și care au rămas doar la stadiul de gargară politică?
Cum se implică președintele Cionca și colegii săi din conducerea CJA în rezolvarea problemei drumurilor județului, care arată ca după bombardament? Sau cum de a reușit competenta administrație județeană condusă de PNL la Arad să dea milioane de euro înapoi din finanțarea destinată Spitalului Județean și să tremure acum de teama ca vor avea aceeași soartă și cu master-planul privind deșeurile, unde neregulile pun în pericol alt proiect de anvergură finanțat cu fonduri europene? Și am putea continua, din păcate, cu nenumărate alte exemple ale rateurilor administrative, echivalente cu nerespectarea promisiunilor făcute arădenilor de PNL Arad, care conturează imaginea și tristul renume câștigat de Iustin Cionca, anume de cel mai slab președinte din istoria CJA.
În loc să intrăm în polemici sterile, noi, cei de la PSD, venim cu măsuri concrete pentru români, materializate în programe de anvergură care vor aduce bunăstare și siguranță pentru cetățenii țării.
Prin bugetul pe acest an, avem pentru tineri Programul „Investește în tine”, care asigură accesul la finanțare pentru cei cu vârsta cuprinsă între 16 și 26 ani, pentru nevoi privind educația, sănătatea, cultura, sportul şi de habitat.
Programul „Prima Chirie” este destinat şomerilor care îşi găsesc un loc de muncă la o distanţă mai mare de 50 kilometri de domiciliu și care pot beneficia de o subvenţie de maximum 75% din valoarea chiriei, dar nu mai mult de 900 de lei pe lună.
Programul „Start-up Nation” are ca obiectiv creşterea numărului întreprinderilor şi a locurilor de muncă, inserţia pe piaţa muncii a persoanelor defavorizate, şomerilor şi absolvenţilor, creşterea investiţiilor în tehnologii noi inovative. Și am putea continua cu alte exemple de asemenea măsuri care depășesc faza promisiunilor, fiind deja o certitudine a programului de guvernare al PSD.
Dar, sigur, atunci când ai în spate doar incompetență, lamentări și ipocrite solicitari de bani de la Guvern pentru a-ți onora nu promisiunile, ci pentru a-ti satisface clientela de partid, plătită regește din bani publici, atunci nu poți aprecia modul în care un partid responsabil construiește un viitor mai bun pentru toți românii”, a scris senatorul social-democrat Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here