Surpriză la evenimentul de lansare a noului single al lui What’s UP, „CuBANii”

What’s UP a fost surprins de cei dragi cu o super petrecere, foarte multe mesaje și urări.
După ce a cucerit topurile cu hiturile „Bine”, „Taxi” și „La tine”, What’s UP colaborează cu JO și lansează prima sa piesă din acest an. Aseară, artistul a prezentat „CuBANii”, o piesă manifest despre puterea banilor și indiferența pe care oamenii o au față de lucrurile cu adevărat importante. Single-ul este compus de către artist împreună cu Marius Moga, Robert Toma și JUNO. Clipul, în regia lui Iulian Moga, îi are ca protagoniști pe actorii Ada Condeescu și Andrei Roșu, care joacă rolul unei familii ce nu este unită în momentele cheie ale vieții lor, dar mai ales ale vieții copilului lor. „Piesa asta a apărut atât de natural, încât nu știu cum s-o explic. Parcă am fost doar un instrument. Subiectul este destul de sensibil pentru mine și cred că a reușit să spună tot ce cred despre bani, sper să inspire și să ‚invete’ ce este cu adevărat important în această viata”, a declarat What’s UP.
Joi seară, în cadrul evenimentului organizat de Cat Music, artistul a prezentat în avanpremieră clipul single-ului „CuBANii” prietenilor. În plus, fără să bănuiască ce i se pregătește, What’s UP a fost sărbătorit de familie, dar și de către Smiley, CRBL, Noaptea Târziu, Connect-R, Ana Baniciu, Carine, Andra, Cătălin Măruță, DJ Sava, Shift, Adda, Dorian Popa, Marius Moga, Daragiu Alex (Alpaca Legion), AMI, Raluka și Pepe, câțiva dintre invitații care au fost complici la petrecerea surpriză. Mai mult decât atât, un colaj de mesaje și urări l-au emoționat pe artist până la lacrimi. Whatzy a încheiat seara alături de trupă sa pe scenă și a interpretat piese precum „Iarna pe val”, „Bine”, „La tine” și „Iarta-mă, mama”.
What’s UP a avut un 2018 plin de lansări: „Ora 2”, „Hana”, lansată de Ziua Îndrăgostiților, apoi „Iarta-mă, mama”, un single lansat de Ziua Femeii, urmat de „Doare” și „Cu tine pe mine”.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here