Ce a știut să facă un tânăr de 17 ani din Ineu: a furat mașina gazdei, a lovit parapetul unui pod apoi s-a întors să doarmă liniștit

Un tânăr de 17 ani din Ineu a reușit un adevărat record: deși nu avea permis, a furat mașina gazdei sale, a condus-o prin Ineu, băut fiind, a lovit un parapet de pod distrugând mașina apoi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat s-a întors la casa gazdei sale unde s-a culcat liniștit.
Polițiștii din Ineu au fost sesizați în 10 februarie de un bărbat de 46 de ani din localitate că i-a fost furat autoturismul parcat în fața casei. În urma cercetărilor care au urmat, s-a stabilit că autorul furtului mașinii este un tânăr de 17 ani, care stătea în gazdă la proprietarul mașinii. Profitând de faptul că acesta dormea, tânărul a luat cheile mașinii și s-a plimbat cu ea prin Ineu. Cursa lui a luat sfârșit în parapetul unui pod, distrugând autoturismul în proporție de 80 la sută. Apoi, ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut, el s-a întors la casa gazdei sale și s-a culcat.
Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar la momentul identificării sale în locuința persoanei vătămate, fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul orășenesc Ineu în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pentru fapta sa, tânărul este cercetat de polițiști pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi dispuse măsurile legale sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here