Actorii din „Las Fierbinți”, alături de Mihai Mărgineanu în concert la Sala Palatului

Pe 25 februarie de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Mărgineanu cântă unele dintre cele mai iubite piese care se regăsesc pe coloana muzicală a „Las Fierbinți”, unul dintre cele mai populare seriale de televiziune din România, dar și piese extrase de pe noul său album, „Fum de tavernă”. Alături de Mihai Mărgineanu, vor urca pe scenă unii dintre cei mai iubiți actori din serialul „Las Fierbinti”, printre care Mihai Bobonete (Bobiță), Anca Dumitra (Gianina), Adrian Vancica (Celentano) și Gheorghe Ifrim (Vasile), care vor completa show-ul cu momente unice. „Pentru că nu ne plac conservele, vă pregătim o experiență muzicală sută la sută live, fără artificii electronice”, a declarat artistul.
Fanii vor putea fredona alături de artist piese precum „Zarița Zanga”, „Lupanarul din Fanar”, „Dragoste rurală”, dar și unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale – „Mă iubește femeile”, „Femei, femei” și „Gore din Chitila”. Mai mult decât atât, toți cei prezenți la eveniment vor putea achiziționa în exclusivitate, pe durata spectacolului, atât albumul ce conține piese din coloana sonoră „Las Fierbinți”, cât și noul album al artistului, „Fum de Tavernă”.
Cântăreț, compozitor și actor, Mihai Mărgineanu a cucerit publicul cu piesele sale de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul românesc și dezbate într-o notă plină de umor problemele cotidiene ale românului clasic. De-a lungul timpului, Mărgineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fraga”, „Zavalaidanga”, „Trecea un Țigan Saracu’” și multe altele.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro, www.blt.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, librăria Libmag, în punctele de vânzare Casa de Balet și pe terminalele Selfpay din toată țara, la casieria Sălii Palatului, Magazinele Germanos, Orange, InMedio, Kaufland, Librăriile Cărturești, Mihai Eminescu și Humanitas, Poșta Română.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here