DJ Jackson lansează „Your body”, feat. Carlprit & Kazz

DJ Jackson lansează single-ul „Your Body”, alături de Cat Music și Vibe Records. Pentru „Your Body”, DJ Jackson a colaborat cu artistul Carlprit, rapper-ul german recunoscut pentru colaborarea cu Alexandra Stan pentru piesa „Milion” și Kazz, iar videoclipul este unul electrizant. „Am avut un vibe foarte pozitiv când am produs «Your body», iar Carlprit și Kazz s-au mulat foarte bine pe viziunea mea și sunt foarte mulțumit de rezultat”, a declarat DJ Jackson. „«Your body» este o piesă impresionantă care sper să prinda în România, un teritoriu foarte drag mie. Piesa este produsă de Jackson, iar eu mi-am pus amprenta asupra versurilor”, a adăugat Carlprit.
Până în prezent, DJ Jackson a împărțit scena cu Ferry Corsten, Akon, Massari, David Guetta, Neyo, LMFAO, Fat Joe, Markus Schulz, Steve Aoki și Tiesto.
Rapper, compozitor și actor, Carlprit este recunoscut pentru „Fiesta”, hit ce a adunat milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, a colaborat cu artiști precum CvB, Manian, Jaicko, Blue Affair și mulți alții.
Kazz a.k.a. Mr. Boomslang este un artist afropop din Marea Britanie, recunoscut pentru show-urile sale energice. Kazz a lansat piese precum „Jolling”, „Shes Worth it” și „Kudana”.
DJ Jackson lansează „Your body”, feat. Carlprit & Kazz:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here