Maria Avrămescu de la Vocea României lansează al doilea single din carieră, ,,În urma ta”

Maria-Eliza Avrămescu, cunoscută ca artist sub numele de Maryliss, s-a născut pe 21 noiembrie 1989 în Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți în prezent fiind stabilită în Timișoara.
A început să cânte de la o vârstă foarte fragedă și a absolvit Școala Populară de Artă din orașul natal, sectia canto clasic și muzică ușoară. Pasiunea sa pentru muzică a început în timpul școlii generale, liceului și facultății. A participat la diverse evenimente și concursuri muzicale, culminând cu ,,Vocea României”, sezonul 6 (2O16), unde a ajuns până în faza semifinalelor, reușind performanța de a întoarce cele 4 scaune, alegând să meargă mai departe în concurs sub îndrumarea lui Smiley. În aparițiile publice, este o prezență elegantă, curajoasă, extrem de comunicativă și empatizantă; are un stil muzical eclectic, antrenant și diversificat cu care reușește să surprindă publicul.
Se pare că, pentru Maryliss, timpul are curgere sonoră. Iubește muzica cu patimă; pentru ea, muzica este acea vibrație misterioasă a iubirii, a cărei sinceritate este mai presus de orice prefăcătorie. Treptat, și-a format un portofoliu muzical cu piese din repertoriul național și internațional, precum și compuse de ea (atât partea de text, cât și partea muzicală). În general, cântecele sale exprimă trăirile interioare ale fiecăruia, care nu exprimă numai veselie și optimism, ci și sentimente mai putin frumoase. Prin intermediul lor, încearcă să deschidă portativul universului sufletesc cu cheia sol, iar instrumentul său cel mai de preț este chiar vocea ei.
După debutul cu piesa ,,Nu renunța” din 2016, Maryliss s-a pus pe treabă și a pregătit un nou single, ,,În urma ta”, însoțit de un videoclip a cărui lansare oficială are loc în prima zi de primăvară. Producția piesei poartă semnătura ARTonic Productions, iar clipul este realizat de Timișoara Film Society. Îmbinând perfect textul cu linia melodică și cu povestea ilustrată video, artista exprimă o situație des întâlnită: decepția în dragoste, urmată de o despărțire dureroasă, acceptarea acestor stări și înarmarea cu dorința de a merge mai departe.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here