Sonny Flame lansează cea de-a treia piesă de pe album, „Pe strada ta”

După „Dă-le” și „Mai aproape”, Sonny Flame lansează și cea de-a treia piesă de pe albumul „Mozaic de gânduri”. Aceasta se numește „Pe strada ta” și este compusă în totalitate de Sonny Flame.
„M-am gândit să scriu o piesă pentru cei care privesc lucrurile din exterior cu superficialitate în ceea ce privește muzica. Majoritatea cred că este o distracție și că noi, artiștii avem mereu o viață frumoasă, lipsită de griji, dar nu au cum să vadă toată munca din spate și momentele grele prin care treci de-a lungul timpului, pentru a-ți construi o carieră. Știu că pare simplu, la fel am crezut și eu, dar doar atunci când simți pe propria piele, ajungi să înțelegi cu adevărat totul”, a declarat Sonny Flame.
„Este un mesaj pentru cei care vor să se apuce de muzică, cei care vin din urmă și care au visuri mari: să fie conștienți că nu este așa cum pare și dacă se hotărăsc să intre în acest business, trebuie să se înarmeze cu răbdare și nervi de oțel, pentru că lucrurile care durează, nu se construiesc peste noapte”, a concluzionat artistul.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here