Ioana Ignat lansează single-ul „Muritor”

O dată cu venirea anotimpului care dă viață naturii, Ioana Ignat lansează „Muritor”, single-ul care pune pe note cel mai important mesaj pentru fiecare dintre noi. După ce a ocupat timp de 5 săptămâni poziția de lider a celor mai difuzate piese pe radio cu „În Palma Ta”, în colaborare cu Edward Sanda, Ioana își surprinde din nou fanii cu o piesă care are toate ingredientele pentru a fi un nou hit. „Piesa Muritor este despre principii. Este despre ceea ce contează cu adevărat în viață, despre a îți găsi sensul, scopul. Este despre a realiza că marea majoritate a lucrurilor cu care ne ocupăm și despre care ne entuziasmăm sunt trecătoare și nu construiesc ceva bun și durabil în jurul nostru. De multe ori în alergarea noastră este nevoie să ne oprim și să reflectăm dacă nu cumva am uitat ce este real și important. Viața nu este despre bani, despre ropote de aplauze și succes. „Muritor” este despre caracter, familie, Dumnezeu, muncă, iubire, viață. Îmi doresc ca această piesă și mesajul ei să ajungă la cât mai mulți oameni”, a declarat Ioana Ignat.
Acesta este piesa care are câte un mesaj pentru fiecare dintre noi, un imn care aduce cu el pilde pe care le-am tot auzit, dar care merită repetate în fiecare moment al vieții. Fie că ești fericit sau dezamăgit, fie că ești visător sau pragmatic, în „Muritor” există un mesaj care ți se adresează și ție. Sensibilitatea regasită în „Muritor” este transformată acum de sound-ul pop care te face să o reasculți, provocând dependență. Muzica este scrisă de Ioana Ignat, versurile de Ioana și Mirela Ursache iar producătorii sunt Răzvan Matache, Ioana Ignat,Tudor Monroe și Adrian Iordan. Videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir și a fost filmat în Islanda și în București. Ca de fiecare dată, Ioana Ignat dă dovadă de curaj, iar acum, în premieră, lansează două piese în acelasi timp. Pe lânga single-ul ei „Muritor”, Ioana lansează alături de Speak piesa „Ca nebunii”.
Ioana Ignat este artistul care a venit cu o îmbinare perfectă de frumusețe, timbru inconfundabil și piese în care te poți regăsi cu ușurință. Piesa „Muritor” face parte de pe albumul „De dragul Iubirii” pe care Ioana îl va lansa în curând.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × three =