Câștigătoarea Selecției Naționale Eurovision, Ester Peony, lansează clipul piesei „On A Sunday”

După ce a câștigat Selecția Națională, Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, lansează videoclipul piesei “On A Sunday”, o producție cinematografică în regia lui Petre Năstase. Clipul redă în imagini povestea fiecărui vers al piesei și prezintă mai multe laturi ale personalității protagonistei. Cu o imagine puternic conturată și o atitudine îndrăzneață, Ester pare că trăiește într-o lume imaginară, în care ființele legendare întruchipează emoțiile și trăirile ce pun stăpânire pe întregul univers al artistei. Single-ul îmbină sound-ul de chitară cu versurile ce vin în completarea mood-ului dark, cu mesajul: dragostea devine periculoasă, atunci când o oferi persoanei nepotrivite. „În primul rând aș dori să vă mulțumesc celor care ați crezut în mine și m-ați susținut de-a lungul timpului prin mesaje frumoase și comentarii constructive. Susținerea voastră stă la baza formării mele ca artist și a determinării de a face muzică în continuare. „On A Sunday” a luat naștere dintr-un singur acord de chitară pe care am avut inspirația să compun o linie melodică. Restul a venit de la sine. La clip am avut alături de mine o echipă mare și minunată care a avut grijă ca fiecare detaliu de pe platou să fie perfect. Mesajul puternic al piesei se îmbină perfect cu povestea clipului – de la ținutele pe care le-am purtat, la mood-ul pe care l-am avut și am reusit să-l transmit, care au fost exact așa cum mi-am imaginat. Sunt foarte fericită că ce a fost până acum doar în imaginația mea, va deveni realitate”, mărturiseste Ester.
„On A Sunday” a adunat un total de 65 de puncte din partea juriului format din Tali Eshkoli, Emmelie de Forest, Deban Aderemi și William Lee Adams, jurnaliști, Șerban Cazan, Alex Calancea, dar și din partea publicului. Piesa compusă de către artistă împreună cu Alex Serbu și Ioana Victoria Badea va fi pusă în scenă la etapa internațională a Eurovision Song Contest 2019 de la Tel Aviv.
În vârstă de 25 de ani, Ester Alexandra Crețu, cunoscută ca Ester Peony, și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, atunci când locuia împreună cu familia sa în Montreal, Canada. În 2014, Ester începe să compună muzică pentru artiști precum DJ Rynno, Sylvia, Tamy și Pepe. În iarna aceluiași an, Ester lansează alături de Ana Baniciu, Puya, Doddy, Vescan și Mahia „Cuminte de Crăciun”, iar un an mai târziu, lansează primul single din carieră, „Sub aripa ta”(feat. Vescan), care cucerește topurile muzicale și adună peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube. La începutul anului 2018, lansează „Dig it”, un EP ce conține patru piese: „On My Way”, „So Fine”, „Leaving Tomorrow” și „Dig It”.
Câștigătoarea Selecției Naționale Eurovision, Ester Peony lansează clipul piesei „On A Sunday”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here