[VIDEO] Zece irakieni au fost găsiți ascunși în mobila transportată într-un camion

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara, au descoperit, ascunși în interiorul unei autoutilitare, zece cetăţeni străini care încercau să iasă ilegal din România.
În data de 09.03.2019, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc în vârstă de 50 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Fiat, înmatriculată în Turcia. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire, mobilă din Turcia pentru Germania.
În baza unei solicitări formulată de către polițiștii de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara, poliţiştii de frontieră arădeni au efectuat un control amănunţit al mijlocului de transport. În interiorul compartimentului marfă au fost descoperite ascunse zece persoane, şapte bărbaţi şi trei femei. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei zece sunt cetățeni irakieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, solicitanţi de azil în România.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şofer şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cei zece de cetăţeni străini, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsurile legale ce se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here