Proiectul IN_DIGIT2EU, sprijin pentru dezvoltarea competențelor în domeniul internaționalizării IMM-urilor

În timp ce antreprenorii din Uniunea Europeană și Uniunea Europeană recunosc cu tărie rolul internaționalizării, companiile trebuie să fie pregătite să facă față provocărilor acestui fenomen și să implice oameni calificați, capabili să profite de oportunități.
Proiectul IN_DIGIT2EU își propune să ofere sprijin pentru dezvoltarea competențelor în domeniul internaționalizării IMM-urilor și a adulților slab calificați, oferind un instrument de integrare care, pe de o parte, evaluează disponibilitatea pentru internaționalizare, iar pe de altă parte, permite accesul la o cale de îmbunătățire a pregătirii profesionale adaptată nevoilor personalizate nu numai ale IMM-urilor, ci mai ales în cadrul organizațiilor care lucrează cu IMM-urile și resurselor umane. Acesta include un instrument integrat de audit, de autoevaluare, pentru a testa disponibilitatea pentru internaționalizare şi un curs de formare profesională și resurse suplimentare, livrate complet online, pentru a sprijini dezvoltarea abilităților de implementare a planurilor de internaționalizare în companii.
Parteneriatul IN_DIGIT2EU este compus din Arad Development Company (Leader Partner) din România, Danmar Computers din Polonia, Universitatea Tehnică din Kaunas din Lituania, Institutul Tehnic din Heraklion Chamber din Grecia, GrantXpert Consulting din Cipru și E & D Knowledge Consulting din Portugalia. Întâlnirea inițială a proiectului a avut loc la Porto, Portugalia în toamna anului trecut. A fost elaborată o dezbatere mai aprofundată cu privire la IO1, care vizează înțelegerea clară a metodologiei și a sarcinilor care trebuie dezvoltate.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here