Mașina lui Falcă, demnă de Dosarele X: s-a accidentat singură

Foto: FB

Accidentul în care a fost implicat atoturismul cu care circulă Gheorghe Falcă tinde să primească dimensiuni demne de celebrul serial „Dosarele X”. Conform Primăriei, mașina care s-ar fi aflat parcată în dreptul Hotelului Coandi a ajuns, nu se știe cum, în… refugiul stației de tramvai. „În urmă cu aproximativ o jumătate de oră, în zona Podului Traian a avut loc un incident în care a fost implicat un autoturism al Primăriei Municipiului Arad. Acesta a fost parcat iniţial în dreptul Hotelului Coandi, însă din cauze necunoscute în acest moment, a ajuns în refugiul
staţiei de tramvai Romanilor pe sensul de mers spre Piaţa Romană. Menţionăm că niciun alt vehicul nu a fost avariat în timpul incidentului”, anunță Primăria Arad.
Poliția arădeană care a ajuns la fața locului a găsit autoturismul lui Gheorghe Falcă, spunem noi, fără vreun șofer prin zonă. Poliția spune că dacă nu au fost victime, nu ar mai fi treaba sa să stabilească împrejurările producerii accidentului iar pentru o simplă tamponare șoferul are legal 24 de ore timp să o anunțe. Ar fi fost însă treaba poliței să identifice șoferul care, în urma accidentului, a provocat avarii la bordura refugiului stației de tramvai și a perturbat pentru scurt timp traficul rutier în zonă.
Accidentul care poate figura într-un episod de succes al Dosarelor X se adaugă altor episoade ciudate în care mașina condusă de Gheorghe Falcă a fost imortalizată, de-a lungul timpului, parcată necorespunzător în diferite zone din Arad fără ca organele abilitate să aibă vreo reacție sau să sancționeze șoferul care a parcat fără a respecta condițiile legale.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here