Într-un show între prieteni și fani, alături de Smiley și mai mulți artiști, Seredinschi a lansat „Iartă-mă să te iert” în primul său concert din București

Seredinschi a lansat „Iartă-mă să te iert”, în primul său concert din București, un show extraordinar între prieteni, înconjurat de fani și artiști prieteni. „A fost senzațional! A fost un super vibe, la un moment dat nu mai înțelegeam pentru ce piesă se strigă “Bis!”. Evident că am depășit timpul care ne fusese dat, că am ajuns să cânt și cover-uri. A fost super tare! Vă super mulțumesc”, povestește cu emoție Seredinschi.
Seredinschi a fost protagonistul serii trecute, la evenimentul de lansare a single-ului „Iartă-mă să te iert”, cântat la cererea insistentă a publicului, de trei ori. Artistul i-a avut alături pe colegii lui de la HaHaHa Production, Smiley, Dorian, Feli, Jean Gavril, Iova, dar și pe Raluka, Ana Baniciu, Nika și zeci de fani și prieteni apropiați.
„Piesa mea de dor”, „Ochii ei”, „Ayo” sau „Fata de pe Insta” au fost piesele pe care Seredinschi le-a cântat cu trupa în fața a peste o sută de invitați. Mai mult, Seredinschi a cântat și un cover al piesei lui Smiley ,„Ce mă fac cu tine de azi”, acesta fiind momentul în care Feli s-a decis să urce pe scenă și să cânte împreună cu Seredinschi refrenul piesei. „Trăim într-o perioadă în care oamenilor le e greu să fie asumați, deși inevitabil greșesc. Piesa „Iartă-mă să te iert” a venit într-un moment în care am simțit că asumarea unei greșeli făcute duce mereu la iertare, iar iertarea reciprocă deschide porțile spre sentimente frumoase și nu ostile. Sper că cei care o vor asculta să înțeleagă că un „iartă-mă” spus la momentul potrivit poate salva ceva ce în prima instanță nu poate fi recuperat”, mărturisește artistul.
Piesa e o coproducție HaHaHa Production și Cat Music, muzica fiind semnată de Șerban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy și Andrei Maria (Smiley), iar versurile de Șerban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Ciresan, Andrei Maria (Smiley).
Seredinschi a început să cucerească inimile fanilor încă de la „Vocea României”, iar acum ca artist HaHaHa Production. Seredinschi sau „Sere”, cum îi place să i se spună, deține o voce impecabilă și apreciată de către public. Drumul în muzică a început alături de Smiley și echipa de la HaHaHa Production, unde a și compus prima sa piesă, „Piesa mea de dor”, care s-a auzit pe radiourile din întreaga țară. Tot el a fost vocea care a deschis toate concertele lui Smiley în cadrul turneului national „Confesiune”.
Seredinschi este un artist complex, compune muzica, face parte din cadrul grupului muzical „Mamma Mia” și este jurat la emisiunea TV „Cântă acum cu mine”. Sere lucrează și visează la piesa care să ajungă în topurile naționale și internaționale.
Seredinschi, „Iartă-mă să te iert”:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici