[VIDEO] Tâlhărie la Fortuna, ca-n vestul sălbatic: tâlharii s-au deghizat în femei

În Arad, ca-n Vestul sălbatic: trei tineri s-au deghizat în femei, apoi au acostat un bărbat pe care l-au tâlhărit folosind un aparat cu electroșocuri. Totul s-a întâmplat la Fortuna, iar evenimentul a fost surprins de camerele de la Galleria Mall din cartierul arădean Vlaicu.
În data de 15 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au fost sesizați de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu despre faptul că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie. „În urma vizionării înregistrărilor, polițiștii au constatat că este vorba de infracțiunea de tâlhărie calificată, săvârșită asupra unui bărbat care a fost deposedat de un portmoneu”, a declarat agent de poliție, Claudia Iuga.
Totul s-a întâmplat în noaptea de 14/15 aprilie a.c., când un bărbat a fost bătut de trei femei care au utilizat și un aparat de electroșocuri, apoi i-au luat portmoneul.
Bărbatul în vârstă de 43 de ani din Arad a fost identificat ulterior. El le-a spus polițiștilor că în portmoneu avea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin. „În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizați în femei (ciorapi plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa”, a declarat agent de poliție, Claudia Iuga.
Tinerii au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − 9 =