Mentalitate de român: dacă ai Mercedes înmatriculat în Germania, n-ai nevoie de permis

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism, folosind un permis de conducere fals.
În data de 17.04.2019, în jurul orei 15.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Germania. La controlul specific, el a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere având însemnele autorităţilor din Slovacia. Polițiștii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals și bărbatul nu deţine dreptul de a conduce. El a declarat că și-a cumpărat documentul din Ungaria, cu suma de 1000 de euro.
Poliţiştii de frontieră efectuează în acest caz cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here