[VIDEO] Zeci de arădeni acuză conducerea Consiliului Județean Arad: nu face nimic să repare drumul Pâncota-Măderat-Agrișul Mare

Zeci de locuitori din localitățile arădene Pâncota, Măderat, Drauț și Agrișul-Mare au ieșit astăzi în stradă și au protestat pentru starea jalnică în care se află drumul județean Pâncota-Măderat-Agrișul Mare. Ei acuză Consiliul Județean Arad că nu face nimic pentru a asfalta acest drum care arată ca după bombardament și spun că întreținerea mașinilor îi costă în fiecare lună foarte mulți bani.

Zeci de persoane s-au organizat și au protestat pe drumul județean Pâncota- Măderat-Agrișul Mare, un drum plin de gropi. Oamenii au spus că nu mai suportă nepăsarea autorităților care de ani de zile nu fac nimic. „Suntem bătaia de joc a Consiliului Județean. A trecut toată primăvara și nu l-au reparat. Nu le pasă”, a declarat Luigi Morodan, organizator.

Localnicii sunt supărați că de 30 de ani, acest drum nu a mai fost asfaltat. Ei acuză Consiliul Județean Arad că în gropile uriașe pun nisip și pietriș. Protestatarii au susținut că reparațiile autoturismelor îi costă foarte mulți bani în fiecare lună. Unii dintre ei au susținut că din cauza gropilor, copiii lor care lucrează la Arad nu-i mai vizitează pentru că nu sunt dispuși să-și strice mașinile. „Am stat ani de zile în străinătate. Acum m-am întors acasă și aș vrea să mă simt acasă. Numai că, de câte ori trec pe acest drum, nu pot spune că sunt acasă”, a declarat o tânără participantă la eveniment.
La finalul protestului, oamenii au urcat în mașini și au plecat pe tronsonul Măderat-Pâncota, care arată ca după bombardament. Ei au trecut pe lângă banerele electorale cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, care le cere votul pentru alegerile europarlamentare, dar nu face un lucru simplu, care i-ar ajuta pe arădeni: să le asfalteze drumul. Consiliul Județean Arad a avut și în acest an un excedent uriaș. Din acești bani, tronsonul pentru care zeci de persoane au ieșit să protesteze în sâmbăta Floriilor ar fi fost de mult asfaltat.
Protestatarii susțin că vor ieși în stradă în fiecare săptămână până când conducerea Consiliului Județean Arad îi va lua în seamă și va asfalta acest drum.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here