ANOK și Emy Alupei lansează „ZERO”

Unul dintre cele mai noi proiecte muzicale din România, ANOK, lansează prima piesă din carieră muzicală alături de Diana și Emy Alupei – „Zero”.
„Piesa #Zero este despre tineri, ambițiile lor, sentimentele lor, dar și iubirile care ard intens. Este foarte important să aibă puterea să se ridice și să o ia mereu de la capăt. Este despre curajul de a nu renunța”, declara ANOK.
Piesa este compusă și produsă de EpiQ Records, iar clipul regizat de Alex Ceaușu este filmat atât în București, cât și pe malul mării. „Pentru #Zero am lucrat foarte bine cu Diana și Emy. ANOK este un proiect fresh de DJ producers EpiQ Records, care odată cu prima piesă lansată, anunță și promite noi colaborări surpriză.
Diana a început sa scrie poezii din clasele primare, iar la vârsta de 17 ani a început să își dezvolte latura de songwriter.
După ce în 2016 a participat la X Factor, Emy Alupei a lansat „Vezi să nu pici”, „#Hate”, „Hannah Montana” și „Nu uita”, piese care au adunat împreună peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.
ANOK și Emy Alupei, „ZERO”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here