Monoir și Brianna lansează „Tsunami”

După ce au colaborat pentru piese de succes precum „Lost in Istanbul” și „Shadows”, Monoir și Brianna își unesc din nou forțele și lansează piesa „Tsunami”. Produs de Monoir și compus de cei doi artiști alături de Cristian Dumitrescu, single-ul este însoțit de un videoclip regizat de Silviu Mindroc și filmat în mai multe locații exotice din Spania.
„Lucrăm la #Tsunami încă de la finalul anului 2018, însă am așteptat să simțim că piesa are toate ingredientele care o face să-ți rămână întipărită în minte. Avem încredere în proiectele noastre și facem tot posibilul să ajungă la voi în cea mai bună formă a lor. La filmări cred că am reușit să surprindem vibe-ul acela care se potrivește perfect cu piesa și versurile. Brianna este foarte talentată și mă bucur că încă o dată vom ajunge la urechile și sperăm noi, sufletele voastre”, mărturisește Monoir. „#Tsunami este piesa la care am lucrat împreună cu Monoir de la zero. Am încercat să vin cu idei pe parcursul întregului proces și să mă implic. Pentru clip ne-am axat mai mult pe emoție, am lăsat piesa să vorbească. Eu sper că am reușit! :)”, adaugă Brianna.
Brianna (Bianca Niță) a fost descoperită de producătorul Cristian Tarcea (Monoir) pe când avea doar 14 ani, în timpul unui concurs de muzică pe care l-a și câștigat. Din 2014, Brianna a devenit unul dintre artiștii Thrace Music, iar cariera artistei a luat avânt odată cu succesul primului ei single, „All I Need”, care a devenit hit în Turcia și s-a menținut pe locul 1 timp de peste 4 luni pe posturile de radio și pe Shazam. Cel mai recent hit al artistei, „Lost in Istanbul”, are peste 73 de milioane de vizualizări pe YouTube.
În 2018, Monoir (Cristian Tarcea) a stabilit un nou record în Bulgaria, având nu mai puțin de cinci piese în top zece al celor mai difuzate piese pe radio. Tot anul trecut Monoir a fost premiat cu două Discuri de Aur pentru producția pieselor „All I Need” (Brianna) și „Zaynah” (Kate Linn & Chris Thrace). Primul single lansat de Monoir în 2016, „The Violin Song”, a adunat peste 63 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Lost in Istanbul” (Brianna), cel mai recent hit al producătorului, a ocupat locul 1 în topul difuzărilor la radio în România. La sfârșitul lunii august, artistul a lansat alături de Dara piesa și videoclipul „My Time”. Până în prezent, Monoir a colaborat cu nume precum Laurențiu Duță, Elena Gheorghe, Costi Ioniță, Marius Moga, Deepcentral, Delia și a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), „Am dat tot” (3 Sud Est), „Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) și „Vida Linda” (Sasha Lopez & Ale Blake).
Monoir și Brianna, „Tsunami”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here