Yasiris și Hyenas lansează „Dame” Link

Yasiris colaborează pentru a doua oară cu Hyenas după ce, în urmă cu trei luni, cei doi au lansat alături de Juan Magan și Mohombi hitul „Claro Que Si”. Compusă și produsă de Yasiris și Hyenas, “Dame” este o piesă fresh, senzuală, care te va face să arăți cele mai cool mișcări de dans. Single-ul este lansat alături de un videoclip „fierbinte”, dinamic, regizat de San și produs de Cat Music, ce dezvăluie sex appeal-ul copleșitor al artistei. „Mă bucur să vă prezint noul meu single, #Dame, prima piesă ale cărei versuri le-am scris. De asemenea, sunt foarte fericită că am colaborat din nou cu Hyenas. Suntem ca o mică familie după ce am lansat împreună cu ei, Juan Magan și Mohombi piesa #ClaroQueSi – sperăm să fie un succes la fel de mare și #Dame. Îmi place mult să lucrez cu Hyenas, sunt doi producători și compozitori foarte talentați”, mărturisește Yasiris.
Alba Yasiris Almonte Díaz (Yasiris) s-a născut în Republica Dominicană și din 2008 locuiește în Spania. În urmă cu doi ani, artista a participat la concursul “Gana Con Tu Voz” și a câștigat finala la Madrid. Anul trecut a lansat piesa de debut, “Hasta Manana (Mmm)”, alături de Ilinca, unul dintre cei mai iubiți artiști din țară care a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2017. Filmat în Javea, clipul dezvăluie un paradis plin de culoare, care se se îmbină cu ritmul piesei și vibe-ul pozitiv.
În februarie, Yasiris a colaborat cu Juan Magan, Mohombi și Hyenas pentru “Claro Que Si”, o piesă ce combină genuri muzicale de la moombahton până la reggaeton și dancehall. La puțin timp după lansare, piesa a ajuns în topurile muzicale din România. De asemenea, a generat peste 2.000.000 de stream-uri pe platformele digitale și peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube.
Yasiris și Hyenas lansează „Dame”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here