Inspectoratul Teritorial de Muncă informează angajatorii: din 20 mai 2019 se va utiliza doar versiunea 6.0.6 a aplicației REVISAL

Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad aduce în atenția tuturor angajatorilor din județul Arad, că începând cu data de 20 mai 2019, transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunea 6.0.6 a aplicației Revisal. Angajatorii care în prezent utilizează versiunea 5.0.8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5 după care vor putea instala versiunea 6.0.6.
Pentru actualizarea aplicației Revisal recomandăm parcurgerea instrucțiunilor cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare a noii versiuni, accesând site-ul instituției, itmarad.ro.
De asemenea, pentru a asigurarea păstrării securității datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să se efectueze o copie de siguranță a bazei de date, accesând butonul „Salvare baza de date” din meniul „Instrumente”.
Angajatorii au obligația de a respecta dispozițiile Hotărârii Guvernului nr. 905 / 2017 privind registrul general de evidenţă a salariaţilor, în caz contrar fiind pasibili de sancțiuni contravenționale.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here