BIA lansează a treia piesă din carieră: „Je veux”

În vârstă de doar 15 ani, BIA spune „Je veux” în cea mai recentă piesă lansată. Cu versuri în limba engleză și franceză, „Je veux” este primul single pe care artista l-a compus alături de Monoir, producătorul din spatele unor hituri internaționale precum „The Violin Song” sau „Lost in Istanbul” și Iarina Comănescu. Videoclipul îmbină imaginile vibrante cu sound-ul dance și dezvăluie o nouă latură a BIEI – plină de mister și senzualitate.
„Îmi place foarte mult piesa și mă bucur că am colaborat cu Monoir. Este un om și un compozitor genial. I-am arătat o linie melodică care îmi venise în minte, lui i-a plăcut foarte mult și așa s-a născut #JeVeux. Mi-am dorit foarte mult să mă implic, iar ideea lui Monoir, ca refrenul să fie în franceză, mi s-a părut foarte cool și așa l-am și compus. M-am îndrăgostit de styling-ul pe care l-am avut la filmări și am cunoscut-o pe Arianna, care este genială, la fel ca și restul echipei. Mulțumesc tuturor pentru încredere, sper că noul meu single să ajungă la voi și să mă urmăriți în continuare”, povestește BIA.
Anul trecut, BIA (Bianca Stoian) a lansat primul single din carieră, „K.O.”, urmat de „Pentru tine”, o piesă în care adolescenții se pot regăsi cu ușurință. S-a născut în Italia, la Anzio, iar când avea aproape un an, aceasta s-a mutat împreună cu familia ei în România. Iubește muzica, în special pop-ul și profită de orice șansă pe cânte pe scenă. Primul studio în care BIA a intrat este cel al lui What’s UP, artist alături de care a cântat și la banchetul ei la sfârșitul clasei a patra. Ea a mai ajuns în studio la Speak și apoi în studiourile HaHaHa Production, unde a colaborat cu Șerban Cazan. Recent, BIA și-a descoperit pasiunea pentru vlogging și a filmat alături de diferiți creatori de conținut, dar și artiști precum What’s UP și Satra B.E.N.Z.
BIA lanseaza a treia piesă din carieră: „Je veux”

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here