Tupeu de polițist cu BMW: își cheamă colegul cu girofar să-i facă „pârtie”

Ești polițist? Ai BMW? Atunci să se dea la o parte toți arădenii din fața ta. Dacă nu, îți chemi colegii să-ți facă „pârtie”.
Ce faci dacă ești polițist, ai BMW, intri pe o stradă îngustă și vezi alt autoturism care îți blochează accesul, cu aceeași prioritate ca tine? Te refugiezi la câțiva metri, îl semnalizezi, îl lași să treacă și în câteva secunde fiecare își vede de drumul lui? Nu… BMW-ul îți permite să forțezi trecerea, să îl obligi pe el să dea cu spatele zeci de metri ca să treci. Și dacă refuză, îți chemi un coleg care vine singur cu mașina de Poliție să facă dreptate pentru proprietarul de BMW care e și polițist. Dacă însă colegul vede că nu are ce să facă și că de fapt nu s-a încălcat altă lege decât cea a bunului simț șoferistic, ghinion… Este exact ce a pățit un arădean care a postat pe contul său de socializare întâmplarea, cu fotografii ale BMW-ului și mașinii de Poliție chemată colegial în sprijin. „In aceasta seara 14.05.2019 proprietarul autoturismului AR-23 MLV agent de politie rutiera la IPJ Arad mi-a blocat accesul pe strada Vaslui cartier Micalaca ora 20.25. Mi-a zis sa merg eu cu spatele aprox 20 m sa treaca el …. . I-am zis ca acest lucru nu se va intampla, moment in care a sunat un coleg de la rutiera care era de servici, acesta deplasandu-se singur cu autoturismul WV MAI 40768 nefiind insotit de coleg . S-a prezentat, mi-a cerut actele si am asteptat circa 20 min asteptand o incadrare. A tot cautat pe legi si niciuna nu se potrivea :)))). Precizez faptul ca apelul nu a fost facut prin 112 . Cam asa actioneaza politia in Arad”, a scris arădeanul Florin Flonta pe contul său de Facebook, făcând publică fotografia polițistului BMW-ist și a colegului venit să-i facă „pârtie”.
Acum, că tot nu s-a rezolvat dificila problemă a incidentului rutier în care a fost implicat autoturismul condus de primarul Gheorghe Falcă, în zona hotelului Coandi, deși am semnalat la vremea respectivă că au fost destule motive pentru ca poliția să se implice și să analizeze filmări, postări pe rețele de socializare și declarații, poate măcar acum, cu două fotografii clare și o poveste coerentă vom afla că în traficul din Arad primează decența, bunul simț și respectul față de legislația rutieră.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 10 =