AMNA lansează „Milioanele de suflete”, feat. Edward Sanda

După ce a colaborat cu Dorian Popa pentru „Banii”, AMNA lansează „Milioanele de suflete”, featuring Edward Sanda. Compusă de cei doi artiști în studiourile Famous Production și lansată alături de Cat Music, „Milioanele de suflete” este o poveste „visătoare” de dragoste, cu un mesaj optimist ce se îmbină cu imaginile fresh, filmate la malul mării, în regia lui Silviu Mîndroc.
„Mi-am dorit mult să colaborez cu Edward pentru că e un artist talentat, cu foarte mult potențial, iar lucrurile s-au legat foarte frumos și natural în studio când am început să lucrăm la single.«Milioanele de suflete» este o piesă fresh, de vară, care va ajunge, sperăm noi, în sufletele voastre. La filmări, m-am simțit exact ca în concediu, nici nu putea să îmi stea mintea la clip pentru că eram la mare și simțeam toata euforia. Eram cu capul în nori, cu gândul la valurile mării, nisipul fin și soarele care ardea”, a declarat AMNA. „Mă bucur mult că am avut ocazia să colaborez cu AMNA. Este o artistă talentată și cred că piesa pe care am compus-o împreună va ajunge la sufletele oamenilor”, adaugă Edward Sanda.
AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma) și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul acesta, artista a lansat „De Câte X Vrei Tu” și a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. Apoi a lansat „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesa „Banii”, alături de Dorian Popa. În plus, de patru luni, artista postează săptămânal pe canalul sau de YouTube cover-uri precum „Un actor grabit”, „Tu n-ai avut curaj”, „A fost iubire”, „Mai frumoasă”, dar și creații proprii precum „Mama” și „14 Februarie”.
Edward Sanda a debutat cu piesa și clipul „Doar pe a ta”, un featuring cu Ioana Ignat, ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese precum „Haine scumpe”, „Nicio zi fără tine”, dar și „În palma ta” (alături de Ioana Ignat), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.
AMNA lansează „Milioanele de suflete”, feat. Edward Sanda:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × one =