„Claro Que Si”, cea mai difuzată piesă a săptămânii conform Media Forest

Lansată în urmă cu trei luni, „Claro Que Si” este cea mai difuzată piesă a săptămânii. Conform platformei Media Forest, hitul lansat de către Juan Magan, Hyenas, Mohombi și Yasiris, a generat peste 173 de difuzari la radio și TV. Piesa a adunat peste 5.500.000 de vizualizări pe YouTube și peste 2.100.000 de stream-uri pe platformele digitale (http://catmusic.ro/songs/juan-magan-x-hyenas-x-mohombi-x-yasiris-claro-que-si/ ).
La începutul lunii februarie, Juan Magan, Hyenas, Mohombi și Yasiris au făcut echipă pentru un proiect inedit. Menita să unească scriitori și artiști de pe trei continente, fiecare cu atingerea și flavour-ul personal, piesa „Claro Que Si” este însoțită de un videoclip hot, dinamic, cu o imagine neon tropical și vibe-uri dominicane, în regia lui San și produs de Cat Music. Clipul a fost filmat în mai multe locații din Punta Cana și România pe parcursul a trei zile.
Cat Music este cea mai mare casa de discuri din România, ce are în portofoliu artiști precum Smiley, Feli, Ruby, What’s UP, Lidia Buble, Elena Gheorghe, Mandinga, DJ Sava, JO, MIRA, Noaptea Târziu, Ilinca Băcilă, Bella Santiago, Kamelia, Monoir, Olga Verbițchi și Voltaj.
„Claro Que Si”, cea mai difuzată piesă a săptămânii conform Media Forest:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + twenty =