DJ Sava și Serena lansează „Red Cadillac”

După colaborarea cu Ioana Ignat, DJ Sava lansează alături de Serena single-ul „Red Cadillac”. Compusă de Theea Miculescu și Alex Cotoi și produsă de acesta alături de DJ Sava și Florin Buzea, „Red Cadillac” te duce cu gândul la acele momente în care trebuie să tragi aer în piept și să îți limpezești mintea. Filmat în Spania și România, în regia lui SAN, clipul subliniază prin imagini mesajul și vibe-ul piesei.
„Serena are un timbru vocal special, puternic și fresh, iar vocea ei s-a potrivit perfect pe «Red Cadillac». Am lucrat foarte ușor împreună, este un om dedicat muncii lui. Pentru clip am filmat în jur de 3 zile, dar a fost o plăcere să conduc în Valencia și Castellon, acolo unde plajele sunt la fiecare pas, iar munții devin legătura dintre orașe”, a declarat DJ Sava.
„Mereu am considerat că poveștile frumoase au la bază întâmplări neașteptate. Totul a pornit când eram la un studio. DJ Sava mi-a arătat o piesă la care lucra, care suna diferit și avea acel ceva care m-a cucerit de la prima ascultare. Fără să stăm prea mult pe gânduri, ne-am apucat să o înregistrăm și să ne gandim la scenarii de clip. La scurt timp după, am filmat și așa a luat viață «Red Cadillac»”, adaugă Serena.
DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. De-a lungul timpului, artistul a lansat hituri care au generat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare. În 2017, DJ-ul a lansat „Nena” (alături de Barbara Isasi), urmat de „Sea Lo Que Sea” (alături de Carine) și „Coco Bongo” (împreună cu Olga Verbițchi). Vara trecută, DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul și clipul „Wild Fire”, iar la finalul lui 2018 a lansat „Magical Place”, alături de IOVA. Primavara aceasta, de ziua sa, DJ Sava a colaborat cu Ioana Ignat pentru o piesă perfectă pentru zilele toride de vară: „N-am nevoie”.
Serena a început să cânte la vârsta de 14 ani cover-uri pe care le posta pe canalul sau de YouTube. În urma cu 3 ani, Serena a colaborat cu LLP pentru „Persia”, iar anul trecut a lansat alături de Pink Elephant „Safari”, single ce a depășit 60.000.000 de vizualizări pe YouTube.
DJ Sava și Serena lansează „Red Cadillac”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + eighteen =