Fiul AMNEI calcă pe urmele mamei sale și lansează prima sa piesă

În vârstă de aproape cinci ani, fiul AMNEI calcă pe urmele mamei sale și te invită într-o lume magică, plină de culoare. Dintr-o joacă, David lansează prima sa piesă. „Intră în camera mea” se numește melodia pe care copilul artistei a început într-o zi s-o fredoneze prin casă. Piesa este însoțită de un videoclip animat în care jucăriile prind viață, iar David este personajul principal.
„Îi cânt mereu lui David, chiar și înainte de culcare și s-a obișnuit cu muzica de când era în burtica mea. La un moment dat cânta prin casă și a creat involuntar linia melodică, apoi, foarte ușor, a început să fredoneze «Intră în camera mea» și mi s-a părut foarte tare. David este un băiețel foarte talentat, cu o imaginație bogată și poate, cine știe, vom mai avea un cântăreț în familie”, mărturisește AMNA.
AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma) și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul acesta, artista a lansat „De Câte X Vrei Tu” și a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. Apoi a lansat „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesa „Banii”, alături de Dorian Popa. În urmă cu aproape două săptămâni, artista a colaborat cu Edward Sanda pentru „Milioanele de suflete”, single ce a adunat deja peste un milion de vizualizări pe YouTube și s-a clasat pe primele poziții în topul celor mai populare clipuri din România.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + fourteen =