O importantă delegație din Csongrad la Camera de Comerţ Arad

Preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici, a primit vizita unor reprezentanţi ai Camerei de Comerţ din judeţul Csongrád. În cadrul întâlnirii au fost prezentate și dezbătute legăturile economice comerciale bilaterale, posibilitățile și oportunitățile de afaceri, activitățile economice externe, dar și posibilitățile de abordare a proiectelor transfrontaliere în vederea întăririi legăturilor comerciale ale mediului de afaceri din cele două țări. „Sunt convins că această întâlnire va intensifica relațiile dintre comunitățile noastre de afaceri. Totodată, consider că apropierea dintre Camerele noastre de comerț va însemna și o mai bună identificare a oportunităților de investiții pe care le oferă în prezent ambele părţi. Ne dorim să dezvoltăm colaborarea cu partenerii maghiari, nu numai la evenimentele specifice, ci și în ce privește dezvoltarea spațiului expozițional, pe proiecte transfrontaliere”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.
Partea maghiară a fost reprezentată de Pál Nemesi, preşedintele Camerei de Comerţ Csongrád, Zsuzsanna Tráserné Oláh, secretar general, membrii colegiului de conducere şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.
Delegaţia maghiară se află la Arad în vederea identificării unor parteneri de afaceri activi în domeniul industriei alimentare, motiv pentru care în 11 iunie, va fi organizată şi o sesiune de brokeraj la sediul CCIA Arad.
Preşedintele Camerei de Comerţ Csongrád, Pál Nemesi a explicat importanța specială acordată intensificării legăturilor economice și comerciale dintre cele două țări și a subliniat necesitatea stimulării relațiilor între cele două medii de afaceri, în mod special, pe segmentele forţei de muncă şi a IMM-urilor.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 5 =