Feli lansează „Omule, deschide ochii”, prima filă din jurnalul ei muzical, „Feli din poveste”

Feli lansează „Omule, deschide ochii”, prima filă din jurnalul ei muzical pe care-l denumește „Feli din poveste” și care va fi dezvăluit treptat publicului în următoarele luni. „Omule, deschide ochii”, prima melodie din povestea ei, este un strigăt în care artista și-a turnat tot amarul și bullying-ul primit din partea celor care au descurajat-o la începutul carierei ei și prin care îndeamnă oamenii la bunătate și frumusețe, calități pe care le-au dobândit când s-au născut: „Abia acum mi-am luat de mână curajul să spun în versuri și muzică tot ce am auzit și simțit la începutul drumului meu în muzică. Îmi doresc ca oamenii să fie atenți la ce strivesc în jurul lor atunci când vorbesc. Eu îmi trăiesc astăzi visul, după fiecare dezamăgire, m-am reconectat la origini și am mers mai departe pe drumul meu”, povestește Feli. „Lăsați arta să îmbrace Raiul ăsta de Pământ”, este îndemnul muzical al artistei către toti oamenii, indiferent dacă ei aleg calea artei sau nu.
Sound-ul noului ei proiect muzical este pop urban cu influențe tradițional românești: „Eu simt povestea vieții mele profund conectată la origini, așa că am avut impulsul de a scrie refrenele acestui proiect în stil tradițional din dragoste față de folclorul românesc”.
Piesa „Omule, deschide ochii” este produsă în studiourile HaHaHa Production în coproducție cu Cat Music, muzica este compusă de Feli împreună cu Șerban Cazan, iar versurile aparțin în totalitate lui Feli.
Feli, „Omule, deschide ochii”, prima filă din jurnalul ei muzical, „Feli din poveste”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × four =