Ioana Ignat lansează single-ul „Lângă ea”

Ioana Ignat începe vara cu dreptul. A pornit într-o călătorie reconfortantă spre munte, iar drumul ezoteric este însoțit de o coloană sonoră magnifică, noul single „Lângă ea”. După ce a cucerit publicul cu hitul „În palma ta” (alături de Edward Sanda), ce a ocupat primul loc în topurile muzicale săptămâni la rând, Ioana se întrece pe sine și aduce o melodie care are toate ingredientele să stea „lângă ea, lângă inima mea”.

Un jurnal de călătorie ce reiterează momente artistice, cu accent pe un fragment din viața unor muzicieni, videoclipul regizat de Daragiu, completează perfect mesajul piesei și te transpune într-un cadru idilic, cu elemente de basm modern: peisaje care îți taie respirația, activități ale unei perechi de muzicieni care găsesc inspirație departe de gălăgia urbană, foc de tabără, cântat la lumina lunii etc.
Piesa este compusă de către Ioana Ignat, tot ea fiind compozitoarea anterioarelor melodii, precum „În palma ta”, „Nu mă uita” sau „De dragul iubirii”. Piesa este produsă de Tudor Monroe și Alex Turcu.
Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 2 ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singur piesele și o experiență completă în aparitiile live. De la primul single, „De dezîndrăgostesc” și până la piesele recent lansate „N-am nevoie” (alături de DJ Sava) sau „Muritor”, Ioana Ignat cucereste instant publicul și topurile muzicale, ajungând pe primul loc în YouTube Trending, în topurile digitale sau cele ale radiourilor din România. Piesa „Doar pe a ta” devine foarte repede No1, cea mai difuzată piesă a anului 2017 și piesa românească care a stat cel mai mult în Top Shazam. Tot în anul 2017, Ioana lansează piesa „Nu mă uita”, piesă ce devine în scurt timp cea mai populară piesă în mediul online (65 milioane vizualizări pe YouTube).
În 2018, Ioana lanseaza piesa „În palma ta”, piesă ce devine din nou No1 în topul difuzărilor radio și TV, fiind până în aprilie 2019 cea mai difuzată piesă a momentului. Pe parcursul anilor 2018-2019, Ioana lansează piese solo și în diverse colaborări: „De dragul iubirii”, „Nu mai e”, „Când lumea e rea” (feat. Dorian Popa), „Much better” (feat. Super Monkeys), „Vivere” (feat Havana), „Lacrima” (feat. Tudor Moroe), „Te Sărut” (feat. Pavel Stratan), „Dor de Noi” (feat. Shift), „Așa-mi vine” (feat. What’s Up), „Muritor”, „N-am nevoie” (feat. DJ Sava).
Ascultă/Descarcă piesa: https://IoanaIgnat.lnk.to/LangaEa

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − nine =