Partidul Mișcarea Populară, filiala Arad, a confirmat faptul că este un partid serios

Organizația arădeană a Partidului Mișcarea Populară a reușit să obțină un rezultat bun la alegerile europarlamentare.
Practic, PMP a reușit să depășească substanțial rezultatele de la alegerile parlamentare din anul 2016. Mai mult, față de precedentul scrutin european, PMP Arad a realizat un scor mai mare cu aproximativ 5000 voturi la scara județului, crescând de la 4300 voturi în anul 2014 la peste 9300 de voturi în acest an.
În cadrul conferinței de presă la care au participat și Carina Angelescu, secretar general-adjunct al PMP Arad, Silviu Dimofte, vicepreședinte PMP Arad și președinte al organizației PMP Ineu și Corina Păiușan-Serac, vicepreședinte al organizației județene Arad a PMP, am mulțumit tuturor celor care au votat și care s-au implicat în campania electorală a PMP Arad. „Noi suntem un partid fără resurse dar am reușit să obținem un rezultat bun în condițiile unei prezențe masive la vot. Problema este că nu am avut reprezentanți în secțiile de votare pentru că am fost discriminați, cu toate că am avut un statut de partid europarlamentar, nu am mai avut la momentul alegerilor nici un europarlamentar pe listă. Lipsa acestor reprezentanți în secțiile de votare ne-a dus la pierderea câtorva mii de voturi. Cu toate acestea, în condițiile unei prezențe neașteptate la vot, am găsit soluții și am obținut un rezultat notabil pentru PMP. Partidul a reușit să promoveze în Parlamentul European domnul președinte Traian Băsescu și pe președintele PMP, Eugen Tomac. Apreciem că PMP a obținut un rezultat onorabil la alegeri și doresc să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în campania noastră electoral”, a declarat Florin Remețan, președinte PMP Arad.
La alegerile din 26 mai, PMP a obținut 9342 voturi în județul Arad. Silviu Dimofte a prezentat câteva probleme privind ilegalități constatate în modul cum primarul liberal al orașului Ineu, Călin Abrudan, a adoptat unele decizii, favorizând unele firme apropiate de PNL Arad. Președintele PMP Ineu a adus ca argument inclusiv un raport al Curții de Conturi privind Primăria din Ineu.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 20 =