Mark Azekko lansează împreună cu Eneli și Tobi Ibitoye single-ul „J’ai besoin de toi”

Mark Azekko lansează al doilea single din carieră, un featuring fresh cu Eneli și Tobi Ibitoye – „J’ai besoin de toi”. Piesa este însoțită de un videoclip cool, filmat în România, care completează mood-ul misterios al single-ului. Cu versuri în limba franceză și un sound ce combină elemente dance, „J’ai besoin de toi” este compusă în studiourile DeMoga Music de Mark Azekko, Eneli, Toby Ibitoye și Florian Rus, iar producția piesei a fost realizată integral de către Mark Azekko.
„Am reușit să aduc la viață acel french flavor alături de doi dintre cei mai talentați artiști și songwriteri, Eneli și Tobi Ibitoye. Totul a început să se contureze ca un tablou care vorbește despre experiențele prin care trecem pe parcursul vieții. Chiar dacă se întâmplă ceva bun sau rău, fiecare moment este o lecțtie care îți va îmbunătăți viața în viitor și constatăm că de cele mai multe ori avem nevoie de cineva alături de care să ne dezvoltăm în armonie”, mărturisește Mark Azekko.
“Este pentru prima oară când scriu o piesă de dragoste în limba franceză. Sper că publicul să vibreze la acest mix între inspirația orientală și accentele urbane moderne”, adaugă Eneli.
Mark Azekko este producător și artist în echipa DeMoga Music din 2013. Atunci când vorbim despre productie și sound, l-am putea integra pe Mark Azekko la categoria „perfecționiști” în muzică, iar sound-ul său l-a condus spre colaborări cu artiști mari din România și nu numai. Printre cei alături de care a lucrat ca producător se număra Andra, Lidia Buble, Ruby, Malin Johansson, un artist și scriitor suedez foarte popular, dar și INGA. În urmă cu un an, Mark a lansat alăuri de Misha Miller „Insane”, o producție EDM cu influențe pop, ce vorbește despre consecințele unei relații eșuate. Tot în 2018, Azekko a urcat pe scena UNTOLD în fața a mii de oameni.
Artistă și compozitoare, Eneli a colaborat cu Vanotek pentru hituri precum „Back to me” și „Tell me who”, cu Manuel Riva pentru „Mhm, mhm” și Mahmut Orhan pentru „Save me”, piese ce au cucerit topurile muzicale și au adunat sute de milioane de view-uri pe YouTube.
Tobi Ibitoye este un artist nigerian născut în Abuja, care locuiește în București. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică în 2015, când a participat la ,,Vocea României” în echipa Smiley. Au urmat piese precum „Miss You”, „Loving Me” și „Come Home”, dar și colaborarea cu Gabriel M pentru „Faith”.
Mark Azekko lansează împreună cu Eneli și Tobi Ibitoye single-ul „J’ai besoin de toi”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − two =