„Opa Opa Bim Bim Bim” este cel mai nou single semnat de Andreea D

Andreea D lansează „Opa Opa Bim Bim Bim”, o piesă fresh cu un refren ce-ți rămâne în minte de la prima ascultare. Compus și produs de Silviu Păduraru (Deepside Deejays), Victor Bourosu, Dragoș Damsa și Emanuela Oancea în studioul Metropolitan Records, single-ul este însoțit de un videoclip vibrant, plin de culoare și foarte hot, în regia lui Dan Petcan.
„Sunt foarte fericită pentru că atât piesa «Opa Opa Bim Bim Bim», cât și videoclipul ei au ieșit exact așa cum mi-am dorit. Sper ca toată lumea să se distreze pe aceste ritmuri toată vara și nu numai. Așa cum v-am obișnuit, cu mine veți dansa și veți cânta până dimineața”, a declarat Andreea D.
Recent, artista a câștigat în cadrul Enmoda Celebrity Award, unul dintre cele mai importante festivaluri de modă și muzică din Balcani, premiul „The Most Glamorous Balkan Artist” și a cântat alături de artiști precum Claydee, Adam Clay, Mario Joy, Anda Adam și multi alții.
Andreea D și-a început cariera ca MC și a susținut zeci de spectacole în întreaga țară ca MC Leya. În 2011 a devenit cunoscută pe plan internațional cu succesul “All My People”, o colaborare cu Sasha Lopez ce a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube și a primit două discuri de platină în Canada și Japonia. În același an a lansat alături de DJ Sava “Money Maker” și “Free”, iar în vara anului 2012 a lansat primul single din cariera sa solo – “So Real”. Au urmat apoi single-uri precum „Magic Love”, „Paradise”, “Get Freaky” (feat Veo), „Rompedon” și “Loving You” (alături de Adam Clay).
„Opa Opa Bim Bim Bim” este cel nou single semnat de Andreea D:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + twenty =